Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Шановні земляки!

Дата: 30.05.2022 16:45
Кількість переглядів: 635

Наша Батьківщина у вогні. Завдяки героїзму, стійкості наших захисників на території громади не має бойових дій, але ворог підступний. Він воює проти мирних людей, проти шкіл і лікарень, дитячих майданчиків і музеїв. Від ракетних ударів  щодня гинуть люди. З початку війни вже загинули 243 маленьких українців, 436 дітей зазнали поранень.

В цей час, забувши про небезпеку та відповідальність перед країною, наша молодь, не дотримуючись комендантської години, гуляє до пізньої ночі.  Малеча під час сигналу повітряної тривоги розважається на дитячому майданчику, а батьки спокійно спостерігають.

Нагадуємо, що розпорядженням начальника Миколаївської ОВА Віталія Кіма з 22.00 до 6.00 години встановлена комендантська година, під час якої не можна знаходитись на вулицях без спеціальних перепусток, виданих Вознесенською воєнною комендатурою.

Перебування під час Повітряної тривоги у безпечному місці збереже здоров’я та життя. Використовуйте правило двох стін, навчайте своїх дітей, як правильно поводитись та як знайти безпечне місце.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь