A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Звернення Доманівського селищного голови

Дата: 31.03.2022 10:30
Кількість переглядів: 1277

Шановні жителі громади! Хочу подякувати всіх і кожного окремо за розуміння ситуації та за підтримку. Особливо в перші дні, в перші тижні війни, було дуже важко. Прилавки магазинів та аптек пусті, банки не працюють. А саме головне, жахливі новини з усіх фронтів. Шок, жах, а подекуди і відчай. Лише завдяки Вашій підтримці, нашій згуртованості, дисципліні вдалося втримати стабільність. За цей короткий період в Доманівській територіальній громаді відновлено всю логістичну роботу. В магазинах є  все необхідне. В аптеки завозяться ліки.

Постійно працюємо над забезпеченням аграріїв насінням, паливом для весняної посівної. Працюємо над відновленням нормальної роботи усіх АЗС громади.

Вже далеко не є таємницею, яка кількість людей пройшла через нашу громаду. Всі були нагодовані, обігріті. Яку кількість техніки допомогли відремонтувати, а деяку просто поставити на хід! За це я дуже вдячний всім, хто не стояв осторонь, хто ділився запчастинами, продуктами, хто невтомно варив, прав, крутив гайки, робив все, в чому виникала потреба. Ніхто не скаржився на втому. Навпаки, люди приходили і просили роботу.  Такі ми українці, не звикли ховатися за чужими спинами.

В нашій громаді немає проблем з продовольством. За цей час, з початку жорстокої, не справедливої війни, в господарствах запрацювали мелниці, крупорушки. Люди зносили і звозили продукти. Саме це дало нам змогу в перші тижні безперебійно надавати необхідні послуги.   Сьогодні в нашій громаді немає проблем з продовольством, тому вся гуманітарна допомога була направлена ЗСУ та внутрішньо переміщеним людям, які її потребували.

Зараз працюємо над формуванням недоторканого запасу продуктів із тривалим терміном зберігання.

Ми з Вами в тилу, в нас не стріляють, наші землі не заміновані. Тому саме ми маємо підтримати зранену українську економіку. А для цього необхідно кожному просто добре робити свою справу. Ми повинні вчасно посіяти, виростити і зібрати добрий врожай. І не лише поля, кожен город, кожна грядка вбережуть чиєсь життя.

Це наш вклад у ПЕРЕМОГУ, в продовольчу безпеку Батьківщини.

Слава Україні! Слава героїчному, трудолюбивому Українському Народу!

Селищний голова                  Віктор    ВЛАСЮК

           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь