A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

У Доманівській громаді розпочав роботу Дитячий будинок сімейного типу

Дата: 02.02.2022 11:20
Кількість переглядів: 1869

Фото без описуЗа рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та на підставі Розпорядженням Вознесенської райдержадміністрації від 24.01.2022 року №6-р на території Доманівської селищної ради 1 лютого 2022 року почав функціонувати Дитячий будинок сімейного типу.

Велика подяка від нашої громади голові Миколаївської облдержадміністрації Віталію Кіму, заступнику голови Миколаївської облдержадміністрації - голові Регіональної комісії Олександру Трайтлі, заступнику голови Регіональної комісії - начальнику служби у справах дітей Миколаївської облдержадміністрації Ірині Пономарьовій за турботу про дітей, за надання можливості придбати будинок за рахунок Державної субвенції у нашій громаді.

1 лютого він відкрив двері для перших його мешканців, для дітей долею яких переймалися велика кількість людей, ці дітки і є головними фігурантами які розпочали історію створення Дитячого будинку сімейного типу так це - Сашко та Настя!

Фото без опису1 лютого ми разом з головою громади Віктором Власюком та з їхніми батьками-вихователями забрали їх з центру соціально-психологічної реабілітації м. Миколаєва до них додому! Ми були вражені зміною яка сталася з дітьми, Сашко і Настя всю дорогу додому спілкувалися (у Сашка рот не затулявся) а Настуся весь час посміхалася та щебетала. Величезна подяка працівникам КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Миколаївської міської ради, це професіонали своєї справи. Ці дітки вже в родині разом з батьками, будинок їм сподобався, кімнати їхні теж, тож хай облаштовуються та налаштовуються на нових братиків і сестричок, що будуть ще влаштовуватись у цю родину.

 

Начальник служби у справах дітей

Доманівської селищної ради                                              Людмила ГУРОВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь