A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Центр надання адміністративних послуг Доманівської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного реєстратора.

Дата: 04.08.2021 12:41
Кількість переглядів: 4317

Центр надання адміністративних послуг Доманівської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного реєстратора.

Вимоги до кандидата:

- громадянство України;

- вільне володіння державною мовою;

- уміння працювати на ПК;

- повна вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста за спеціальністю правознавство (для державних реєстраторів, які здійснюють реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень), вільне володіння державною мовою;

- стаж роботи у сфері права не менше трьох років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше одного року;

- документ про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації (отриманий в установленому законодавством порядку) для осіб, які в перше призначаються на посаду державного реєстратора ;

- успішне проходження спеціальної перевірки діяльності державного реєстратора в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань в порядку здійснення контролю, визначеному Кабінетом Міністрів (для осіб, які до призначення на посаду державного реєстратора або виконання функцій державного реєстратора виконували функції державного реєстратора, перебуваючи у трудових відносинах з іншим суб’єктом державної реєстрації).

Основні функціональні обов’язки:

Проводить державну реєстрацію права власності, інших речових прав на нерухоме майно, обтяжень речових прав. Надає відомості з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Формує реєстраційні справи та приймає міри по їх збереженню. Забезпечує представництво у судових установах з питань, що відносяться до його компетенції. Здійснює інші функції, визначені Законом України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень ".

Умови оплати праці:

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».

Заяви приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення. Детально з умовами конкурсу можна ознайомитись за адресою: смт. Доманівка, вул. Центральна, буд. 48, тел.9-17-72.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь