A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Свій 95-річний ювілей відзначив житель селища Доманівка Дудар Анатолій Терентійович

Дата: 03.08.2021 16:24
Кількість переглядів: 8505

3 серпня, погожого теплого літнього дня, очікування та хвилювання переповнювали життєрадісною енергією Дудара Анатолія Терентійовича.

Адже сьогодні, учасник бойових дій Другої світової війни, ветеран, поважна людина зі значними досягненнями та неабияким бойовим, трудовим і життєвим досвідом відзначає 95-річний ювілей.

І очікування виявились не марними, адже цього дня, на адресу шановного ювіляра лунало багато теплих слів та вітань.

Від імені Доманівського селищного голови Анатолія Терентійовича квітами та подарунками з ювілеєм привітала секретар селищної ради Вікторія Кузніченко, побажавши йому бадьорості духу, здоров’я та довголіття.

Жвавий, з добрими, молодими очима, фронтовик Анатолій Терентійович висловив слова вдячності за привітання, і як завжди, заспівав свої авторські пісні та розповів чимало історій зі свого бойового та життєвого шляху.

Анатолій Терентійович під час звільнення Доманівщини від нацистських загарбників 26 березня 1944 року пішов добровольцем на війну у складі ІІІ Українського фронту, воював кулеметником, у боях за звільнення Угорщини отримав порання у квітні  переможного 1945 року, звістку про Перемогу отримав у шпиталі. Повернувшись зі служби у Радянській армії до рідного села Шварцове (хутір Новий), одружився та розпочав свою трудову діяльність у місцевому колгоспі. Разом з дружиною виховав доньку, має двох онуків та трьох правнуків. Працюючи у колгоспі завжди користувався повагою та авторитетом серед колег, за що був неодноразово представлений на дошці пошани.

Тож, шановний Анатоліє Терентійовичу прийміть найщиріші вітання від усієї Доманівської громади, щоб подальший життєвий шлях був світлим, а всі труднощі залишалися позаду в історії та найголовніше — бажаємо здоров’я!

З ювілеєм!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь