A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини з Доманівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації»

Дата: 13.07.2021 08:11
Кількість переглядів: 491

Фото без описуДіяльність органу пробації та центру зайнятості спрямована на працевлаштування та соціальну підтримку засуджених осіб, що є суттєвим кроком для повернення людей до трудового життя і попередження нових правопорушень.

Саме тому у рамках співпраці Доманівської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості та Доманівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області 6 липня 2021 року організовано пізнавальний екскурс для клієнтів пробації.

Заступником директора – начальником відділу надання соціальних послуг Світланою Банковською засуджені особи були поінформовані  про стан ринку праці в регіоні, дізналися про послуги, які надаються центром, ознайомилися з актуальними вакансіями, перспективами та перевагами працевлаштування.

Найефективнішим захистом і попередженням правопорушень громадян є їхня легальна зайнятість. Результат спільних зусиль залежить від бажання змінити життя на краще самої людини, її наполегливості в пошуках роботи.

Саме завдяки налагодженій співпраці між центром зайнятості та уповноваженого органу з питань пробації громадяни, засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі мають змогу не лише знайти роботу з гідною заробітною платою за своєю професією, але й змінити своє життя на краще.

*****

Фото без опису6 липня 2021 року у приміщенні Доманівської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч між директором Інною ЧОРНОЮ та старшим інспектором Доманівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області капітаном внутрішньої служби Юлією ВАВРЕНЯК.

Метою зустрічі було планування роботи на ІІ півріччя 2021 року. Не лишилися осторонь особи, які звільняються з місць позбавлення волі та звертаються до центру зайнятості за допомогою, адже вони мають можливість безкоштовно отримати повний комплекс соціальних послуг, передбачених законодавством про зайнятість населення. Директор центру наголосила, що в центрі зайнятості буде забезпечено індивідуальний підхід та супровід для осіб даної категорії та гарантовано відповідальне ставлення фахівців служби зайнятості.

Учасниками заходу обговорено нові підходи до співпраці у сфері ресоціалізації засуджених, розглянули питання інформування осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням та осіб, які готуються до звільнення, про ринок праці та можливості отримання професії.

По завершенню зустрічі сторони домовилися про подальшу плідну співпрацю, а також отримано інформаційні буклети на різні теми щодо працевлаштування та навчання. За результатами робочої зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.

*****

Фото без опису8 липня 2021 року у приміщенні Центру соціальних служб Доманівської селищної ради відбулася робоча зустріч між представниками Центру – директором Оленою Андрєєвою та старшим інспектором Доманівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області капітаном внутрішньої служби Юлією Вавреняк.

Метою зустрічі було планування роботи на ІІ півріччя 2021 року, забезпечення соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов'язаних із позбавленням волі та звільнених від відбування покарання з випробуванням.

В ході наради обговорено алгоритм подальшої ефективної співпраці у сфері організації здійснення соціально-виховної, профілактичної роботи, реалізації спільних профілактичних та інформаційних заходів із дітьми та молоддю, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі з метою сприяння виправленню, ресоціалізації засуджених, профілактиці злочинності, попередженню вчинення нових злочинів та правопорушень, та складено план спільних дій на ІІ півріччя.

На завершення зустрічі сторони відзначили, що тільки за умови тісної та взаємовигідної співпраці можна досягти позитивних результатів у подоланні злочинності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь