A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

7 липня, у Доманівській селищній раді відбувся семінар - тренінг «Овочева теплична ферма - успішний старт»

Дата: 08.07.2021 08:05
Кількість переглядів: 586

Фото без описуТренінг проведено у рамках проєкту #ЕФКО. Організаторами офлайн тренінгу виступили Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО, Асоціація «Ягідництво України» і ГС «Інноваційне фермерство та кооперація» за партнерської підтримки Доманівської громади та насіннєвої кампанії Enza Zaden.

Участь у заході взяли представники фермерських господарств, сільськогосподарських кооперативів та початківці в агробізнесі з південних областей України.

Відкриваючи тренінг селищний голова Віктор Власюк подякував організаторам за проведення такого навчального заходу на базі Доманівської громади та зазначив, що у громаді успішно реалізовується проєкт з овочівництва, який організували учасники АТО, і ми сьогодні маємо напрацювання щодо розвитку такого бізнесу на всій території громади, адже це можливість створення додаткових робочих місць та самозайнятості тому бажаю вам використати цей досвід для свого бізнесу.

Про історію успіху створення успішного сільськогосподарського кооперативу із використанням сучасних технологій вирощування овочів розповів голова СОК «Оберіг-Агро» Володимир Федоренко.

Під час тренінгу спікери та модератори ділилися досвідом про використання сучасних технологій з вирощування овочів, секретами успішного ведення сільськогосподарського бізнесу, порадами щодо пошуку ринків збуту готової продукції.

Практичну частину тренінгу провели на базі СОК «Оберіг-Агро».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь