A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

1 липня, відбулось хвилююче свято – випускний бал для вихованців Доманівського Центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Промінець»

Дата: 02.07.2021 13:18
Кількість переглядів: 635

Фото без описуВипускний бал - це свято радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідним навчальним закладом, однокласниками та вихователями, які впродовж багатьох років готували випускників до дорослого життя.

Зі святом та успішним закінченням закладу, вступом у доросле життя вихованців закладу привітав Доманівський селищний голова Віктор Власюк, побажав їм щасливої світлої дороги у доросле життя, міцного здоров’я, наполегливості у досягненні мрій та вручив кожному випускнику подарунок.

За сумлінну працю, високий професіоналізм очільник громади вручив почесні грамоти працівникам реабілітаційного закладу.

Директор центру Наталія Мороз у своєму вітальному слові подякувала батькам, місцевій владі та меценатам за підтримку і допомогу закладу та вручила випускникам атестати про закінчення навчання.

Словами вдячності, піснями та чудовим вальсом випускники закладу подякували своїм вихователям за турботу які протягом багатьох років доклали багато сил, умінь і старань для їх виховання.

Ось і залишилась позаду цікава і весела пора навчання. Роблячи сьогодні крок за межі улюбленого закладу, діти ступають на нову, незвідану стезю. Попереду на випускників чекають відкриття, хвилюючі і веселі моменти, нова дружба. Тож нехай вогонь, запалений у серцях дітей, міцніє з кожним днем, висвітлюючи шлях до нового, щасливого і дорослого життя.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь