A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Екскурсія до виправної колонії для неповнолітніх

Дата: 25.06.2021 08:57
Кількість переглядів: 712

Фото без описуЗлочинність серед неповнолітніх постійно привертає до себе увагу. Щороку кількість неповнолітніх злочинців, на жаль зростає. Багато хто з підлітків вважає, що неповнолітньому нічого не загрожує, що він не може бути притягнутий до відповідальності, в тому числі й кримінальної, але «Незнання закону не звільняє від відповідальності».

У межах роботи з попередження злочинності серед підлітків, спрямованої на формування правової свідомості, навичок та звичок правомірної поведінки молоді, 22 червня 2021 року в рамках співпраці начальника Центру соціальних служб Доманівської селищної ради Андрєєвої Олени Анатоліївни та старшого інспектора Доманівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області капітана внутрішньої служби Вавреняк Юлії Георгіївни для неповнолітнього суб’єкта пробації, засудженого до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі  було організовано віртуальну екскурсію до виправно-трудової колонії для неповнолітніх у виді перегляду відеофільму. До неповнолітнього клієнта пробації було застосовано методику «Психологічного тестування». Указаний тип психодіагностисного прийому дає можливість проаналізувати характеристику особистих якостей та особистих якостей та особливості поведінки неповнолітньої особи.

Наприкінці заходу всі присутні ділилися враженнями від переглянутого та дійшли висновку, що будь – яка злочинна діяльність завжди закінчується відповідним покаранням, а правомірна поведінка убереже від небажаних наслідків та врятує майбутнє дитини. Тому, кожен повинен виховувати почуття відповідальності за свої дії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь