A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Про освітлення населених пунктів Доманівської громади

Дата: 23.06.2021 16:58
Кількість переглядів: 402

Відділ житлово-комунального господарства, архітектури та благоустрою Доманівської селищної ради на звернення депутата селищної ради Анатолія Макогоненка та інших жителів громади щодо заміни ламп вуличного освітлення на 2 виборчому окрузі повідомляє:

Лінії зовнішнього вуличного освітлення селища експлуатуються багато років і потребують капітального ремонту або повної заміни.

Відділом, відповідно до договору підряду з приватним підприємством «Доманівське техелектро» у травні-червні поточного року виконано поточний ремонт лінії зовнішнього вуличного освітлення селища Доманівка по вулиці Ювілейна від КТП-574, поточний ремонт лінії зовнішнього вуличного освітлення по вул. Мельнична, Центральна від КТП-8, поточний ремонт лінії зовнішнього вуличного освітлення по вул.О.Ливадара, Центральна від КТП-3. Взято у Доманівської філії АТ «Миколаївобленерго» технічні умови щодо стандартного приєднання до електричних мереж електроустановок – зміна технічних параметрів (збільшення потужності) на РУ-0,4 кВ в СКТП-2 для освітлення вулиць Центральна, Городня, Горького та інших. Здійснено заміну лампочок освітлення на вулицях сіл Зелений Яр, Коштове, Вікторівка, Петропавлівка, Володимирівка, вулицях Доманівки Центральна (частково), Ювілейна, Лихого, Дружби, Аграрна, Українська, Пирогова, Західна, Горького, Космонавтів, Суворова, Космонавта Комарова та інші.

Роботи по освітленню вулиць населених пунктів громади тривають. Просимо жителів громади з розумінням віднестися до тимчасових незручностей. З часом усі вулиці населених пунктів громади будуть освітлені.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь