A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

18 червня у Доманівському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника.

Дата: 18.06.2021 17:36
Кількість переглядів: 576

Фото без описуЗа  доброю традицією  у третю неділю червня відзначається День медичного працівника – одне з небагатьох свят, яке не втратило свого значення через політичні та економічні мотиви. Його відзначають не тільки лікарі та медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів.

На передодні свята Доманівський селищний голова Віктор Власюк привітав працівників медичної галузі Доманівської громади.

«Бути лікарем - це виняткове покликання, адже гуманізм та милосердя завжди є вашими основними принципами життя. Протягом своєї професійної діяльності, ви неодноразово бачили сльози радості та нещастя, попри труднощі ви якісно виконуєте свою роботу. Від імені жителів громади прийміть найщиріші побажання, великого щастя, здоров’я, добробуту вам і вашим родинам», - сказав Віктор Власюк.

Також з вітальним словом до медичних працівників звернулись депутат обласної ради Олександр Сіроштан, Мостівський сільський голова Надія Бабанська, Прибузький сільський голова Олена Щербина, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Доманівська багатопрофільна лікарня» Доманівської селищної ради Лілія Гузенко та директор комунального некомерційного підприємства «Доманівський  центр первинної медико-санітарної допомоги» Доманівської селищної ради Наталія Подолян.

За високий професіоналізм, відданість своїй справі, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята кращим працівникам медичних закладів вручені почесні грамоти та подяки.

Справжнім подарунком з нагоди свята став святковий концерт, який підготували аматорські вокальні та хореографічні колективи громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь