A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Інформація щодо благоустрою населених пунктів Доманівської громади

Дата: 16.06.2021 17:20
Кількість переглядів: 499

Відділом житлово-комунального господарства, архітектури та благоустрою Доманівської селищної ради проведено в поточному році значний обсяг робіт з благоустрою населених пунктів громади, а саме: ліквідовано 5 стихійних сміттєзвалищ у межах та за межами селища Доманівка, проведено роботи з упорядкування стихійного тимчасового сміттєзвалища за межами селища – (Зброшківський напрямок), здійснено поточний ремонт зовнішньої лінії  освітлення по вулицях Центральна, Ювілейна, Лихого, Дружби, Мельнична, Аграрна, Українська, Пірогова, Західна, Горького, Космонавтів, Суворова, Космонавта Комарова, відремонтували та упорядкували дитячі майданчики, проводиться постійне косіння зеленої маси на територіях парків, скверів, центрального стадіону, дитячих майданчиків, територіях біля дошкільних навчальних закладах, центральної площі селища, узбіччя доріг населених пунктів селищної ради.

Але погодні умови цього року, попри зусилля робітників з благоустрою відділу, сприяють швидкому відновленню зеленої маси, і деякі ділянки місць загального користування знову виглядають як не доглянуті. Техніка, яка залучена у косінні зеленої маси, не витримує надлишкових навантажень, псується.

Просимо громадян селища з розумінням віднестися до тимчасових незручностей. З часом усі території загального користування будуть приведені до належного вигляду.


Відділ житлово-комунального господарства,

архітектури та благоустрою Доманівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь