A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Внутрішньо переміщених особи, які проживають на території Доманівської селищної ради зможуть скористатися пільговим кредитом для придбання житла

Дата: 10.06.2021 16:16
Кількість переглядів: 552

Фото без описуМиколаївським регіональним управлінням Держмолодьжитла найближчим часом розпочнеться реєстрація внутрішньо переміщених осіб, які не мають у власності житла на території України (крім житла, розташованого на непідконтрольній території) для надання пільгових іпотечних кредитів.

Позики надаються внутрішньо переміщеним особам за рахунок коштів гранту у розмірі 25,5 млн євро, наданих Кредитною установою для відбудови (KfW) відповідно до Постанови КМУ від 28.04.2021 № 451. Кредити внутрішньо переміщеним особам надаватимуться на термін до 20 років під 3% річних, виходячи з нормативної площі житла (21 кв. м загальної площі на особу і додатково 10,5 кв. м на сім’ю).

Об’єктами кредитування можуть бути квартира у багатоквартирному житловому будинку чи одноквартирний житловий будинок, прийняті в експлуатацію не більш 35 років тому чи реконструйовані не більше 25 років тому. За більш детальною інформацією громадяни можуть звернутися до Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла за адресою м. Миколаїв, вул. Робоча 2-а, офіс 507, за телефонами 0512 56 38 45, 56 39 41, на електронну пошту mk.14@molod-kredit.gov.ua.

Додаткова інформація розміщена на офіційному сайті Держмолодьжитла https://www.molodkredit.gov.ua  та регіонального управління https://mk.molod-kredit.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь