A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Діти - наше майбутнє!

Дата: 02.06.2021 10:38
Кількість переглядів: 482

Неповнолітній клієнт пробації отримав нагоду не лише поласувати солодким сюрпризом, повеселитися на концертно-розважальній програмі, присвячений Дню захисту дітей, а й поринути в історичний світ Доманівщини, відвідавши історико-краєзнавчий музей.

Так, 1 червня 2021 року підобліковий неповнолітній Доманівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області разом із працівниками сектору та інспектором сектору ювенальної превенції Вознесенського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області лейтенантом поліції Гушпітом Сергієм Олексійовичем прослухали захопливу розповідь та поспілкувалися з організатором екскурсій Лацановською Мариною Михайлівною, яка розповіла про унікальну історичну цінність предметів доби пізнього палеоліту, знайдених при розкопках у с. Анетівка. Про широко представлені матеріали періодів воєнних дій 1918–20, відбудови народного господарства у 1920–30 роки. Подіям Другої світової війни  1939-1945 рр. в музеї присвячені стенди: «Наші земляки», «Підпілля Доманівщини». У музеї також зберігаються особисті речі загиблих героїв нашого часу.

Юнак охоче брав участь у пізнавальній екскурсії та розважальній програмі, отримав масу позитивних емоцій.

Маємо надію, що ця зустріч залишиться в пам´яті юнака позитивними спогадами, а також матиме вплив на виховання в підлітка почуття патріотизму, любові до рідного краю, відповідальності за свої вчинки та важливості у цьому світі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь