A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

У Доманівській громаді відзначили Міжнародний день захисту прав дітей

Дата: 01.06.2021 17:15
Кількість переглядів: 544

Фото без описуВже традиційно прихід літа  асоціюється із дитячим днем. Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли  здоровими та щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

Ось і цього року у Доманівській громаді з нагоди Міжнародного дня захисту прав дітей проводились святкові заходи у селищі Доманівка, селах Кузнецове та Маринівка, присвячені нашим дітям.

Свято розпочалося Доманівському будинку культури. З вітальним словом до присутніх звернулася секретар Доманівської селищної ради Вікторія Кузніченко, яка побажала діткам під час літніх канікул добре відпочити, знайти нових друзів, отримати нових вражень та міцного здоров’я.

Святковий настрій цього дня дарували творчі колективи, солісти Будинку дитячої творчості та освітніх закладів громади.

Також на дітей очікували різноманітні конкурси, фотосесії та розваги з казковими героями. Кожний охочий мав змогу стати учасником нанесення «аквагриму». Найбільше захоплення у малечі викликало шоу мильних бульбашок.

Працівники Доманівської пожежної частини організували виставку рятувальних засобів та розповіли дітям про роботу рятівників.

Діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах.  

Але літо на цьому не закінчується. Почалися канікули. Діти на час оздоровчого періоду відвідуватимуть бібліотеки, музеї, історичні місця, що дозволить їм розширювати кругозір та прищеплювати любов до рідного краю та України.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь