A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відзначили 35-ті роковини Чорнобильської катастрофи

Дата: 26.04.2021 16:10
Кількість переглядів: 525

Сьогодні, 26 квітня в Україні відзначають 35-ті роковини з дня аварії на Чорнобильській АЕС.

З цієї нагоди, Доманівський селищний голова Віктор Власюк провів зустріч з ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС, які проживають на території громади.

«Багато жителів нашої громади стали ліквідаторами наслідків Чорнобильської катастрофи, заплативши за порятунок світу найдорожчим - своїм здоров’ям. Багато з них, на жаль, передчасно пішли з життя. Ми низько схиляємо голови перед вами - ліквідаторами Чорнобильської катастрофи, сердечно дякуємо за мужність і відвагу, за виконаний громадянський обов’язок, за порятоване вашими зусиллями людство. Кожен з вас - справжній герой», - звернувся до присутніх Віктор Власюк.

Також до учасників зустрічі зі словами подяки звернулись начальник відділу соціального захисту, охорони здоров'я Доманівської селищної ради Світлана Маташнюк та голова Доманівської громадської організації «Союз Чорнобиль України» Ігор Тамбовський побажавши їм міцного здоров’я, достатку, злагоди у родинах та мирного неба.

За значний особовий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи та у зв’язку з 35-річницею аварії на ЧАЕС селищний голова Віктор Власюк вручив присутнім ліквідаторам пам’ятні медалі «35 років з дня аварії на Чорнобильській АЕС».  

Пам’ять жертв радіаційних аварій і катастроф учасники заходу вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь