A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Народний депутат Артем Чорноморов підтримав створення нового спортивного комплексу у Доманівці

Дата: 23.04.2021 15:40
Кількість переглядів: 663

22 квітня, народний депутат України Артем Чорноморов та Доманівський селищний голова Віктор Власюк відвідали Доманівську ДЮСШ, де обговорили питання будівництва нового спортивного комплексу на базі спортивного закладу.

Представляючи проєкт майбутнього спорткомплексу народному депутату Віктор Власюк зазначив: «У лютому цього року, Доманівська селищна рада подала відповідний проєкт до облдержадміністрації на конкурсний відбір проєктів, що будуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку Миколаївської області у 2022 році. Ми маємо розроблену проєктно - кошторисну документацію, і вже провели перемовини з підприємством розробником цього проєкту щодо приведення проєктної документації до сучасних вимог з відповідним ціновим коригуванням».

«Реалізація цього проєкту, є одним із напрямків майбутньої профілізації освіти у громаді, який передбачає більшого залучення молоді до занять ігровими видами спорту та створення нових спортивних секцій з художньої гімнастики, боротьби, важкої атлетики. Маючи значні спортивні досягнення та традиції ми плануємо проводити тут не тільки регіональні, а і республіканські змагання з гандболу та інших видів спорту. Нещодавнє опитування, яке ми проводили серед батьків щодо якості надання освітніх послуг, показало високий запит на спортивну орієнтацію навчальних закладів», - наголосив селищний голова.

Артем Чорноморов підтримав проєкт будівництва нового спорткомплексу, запропонував розбити його на дві черги, та зазначив, що у громади є великі шанси отримати фінансування, адже є розроблена проєктно - кошторисна документація на відміну від інших громад, які документують тільки свої наміри та ідеї. Зі своєї сторони, я буду підтримувати ваш проєкт на всіх етапах його реалізації, - сказав він.

Проєкт нового спортивного комплексу передбачає будівництво критого гандбольного майданчика з трибунами, який буде відповідати всім нормативам. Реконструкцію наявного критого приміщення, створення у ньому зон  різних спортивних секцій, сучасних роздягалень, душових кімнат та кімнат відпочинку.


Також цього дня, на розгляд звернення Сергія Тюхтія народний депутат Артем Чорноморов разом з селищним головою Віктором Власюком відвідали Кузнецівський ЗДО. За результатом розгляду вивчається питання доцільності відкриття ясельної групи у дитячому садку.

Крім того, селищною радою планується проєкт розміщення Центру безпеки у другій частині будівлі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь