A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Обговорили питання щодо змін у законодавстві щодо фінансової звітності та основних вимог за дотриманням бюджетного законодавства

Дата: 30.03.2021 10:14
Кількість переглядів: 409

29 березня  проведено нараду з головними бухгалтерами розпорядників коштів бюджету Доманівської селищної ради з питань змін у законодавстві щодо фінансової звітності та основних вимог за дотриманням бюджетного законодавства за участю керівників казначейської служби та фінансового відділу.

Начальник  Державної казначейської служби у Доманівському районі Віра Калюжна довела до присутніх терміни подачі квартальної звітності та основні вимоги до її складання в умовах об’єднаної громади. Начальник фінансового відділу Доманівської селищної ради Ірина Зубачевська наголосила на  необхідності дотримання  жорсткого режиму економії бюджетних коштів та дотримання платіжно-розрахункової, фінансово-бюджетної дисципліни. За результатом наради фінансовим відділом селищної ради розроблений проект розпорядження «Про заходи щодо наповнення бюджету Доманівської  селищної територіальної громади  та економного  використання бюджетних  коштів».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь