A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

17 березня проведено позачергове засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Доманівській селищній раді

Дата: 17.03.2021 17:10
Кількість переглядів: 611

Заслухавши та обговоривши інформацію щодо поширення респіраторної хвороби COVID-19 на території Доманівської селищної ради та у зв’язку із значною інтенсифікацією епідемічного процесу на території району, комісія вирішила:

1. Перейти закладам освіти з 18.03.2021 року на дистанційну форму навчання, крім закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та закладів початкової загальної середньої освіти 1-4 класів до стабілізації епідемічної ситуації на території громади.

2. Старостам, керівникам структурних підрозділів селищної ради, керівникам  підприємств, установ та організацій всіх форм власності забезпечити жорсткий контроль за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 (зі змінами), а також:

  • невідкладно провести та в подальшому щоденно проводити профілактичні бесіди та роз’яснювальну роботу з підлеглими  працівниками стосовно можливих наслідків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19,  спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, та необхідності дотримання карантинних заходів, соціальної дистанції в громадських місцях, транспорті із вдягнутими засобами індивідуального захисту. Взяти під особистий контроль дотримання підлеглими  працівниками карантинних заходів, соціальної дистанції в громадських місцях, транспорті із вдягнутими засобами індивідуального захисту;
  • розмежувати потоки відвідувачів територіальних абонентських служб, Центрів надання адміністративних послуг, центрів зайнятості населення, установ Пенсійного фонду, соціального захисту населення, Укрпошти та банків шляхом запровадження електронної черги, попереднього запису за телефоном, подання заяв та звернень на електронні адреси.

3. Керівникам установ, організацій, керівникам структурних підрозділів селищної ради проводити особисті прийоми громадян в телефонному режимі, максимально обмежити фізичні контакти працівників з відвідувачами, та/або здійснювати прийом громадян та надавати консультації в телефонному режимі до стабілізації епідемічної ситуації на території громади.

Протокол засідання тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь