A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

15 березня проведено засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Доманівській селищній раді

Дата: 16.03.2021 11:20
Кількість переглядів: 625

Під час засідання розглянуто питання про стан епідемічної ситуації щодо поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території Доманівської селищної ради та додаткові заходи контролю за дотриманням  протиепідемічних обмежень.

На початку засідання голова комісії Віктор Власюк зазначив, що сьогоднішнє засідання проводиться з метою прийняття рішень, які допоможуть покращити епідемічну ситуацію у громаді. Адже щоденний  приріст хворих на COVI-19 створює суттєву загрозу і може призвести до занесення Доманівської громади та усієї області до червоної зони епідемічної небезпеки.

Заслухавши та обговоривши інформацію щодо поширення респіраторної хвороби COVID-19 на території Доманівської селищної ради та у зв’язку із значною інтенсифікацією епідемічного процесу на території району, комісія вирішила:

1. Рекомендувати старостам, керівникам структурних підрозділів селищної ради та рекомендувати керівникам органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій всіх форм власності:

  • Забезпечити посилений контроль за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 (зі змінами);
  • Керівникам установ, підприємств, організацій всіх форм власності невідкладно провести та в подальшому щоденно проводити профілактичні бесіди та роз’яснювальну роботу з підлеглими  працівниками стосовно можливих наслідків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19,  спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, та необхідності дотримання карантинних заходів, соціальної дистанції в громадських місцях, транспорті із вдягнутими засобами індивідуального захисту. Взяти під особистий контроль дотримання підлеглими  працівниками карантинних заходів, соціальної дистанції в громадських місцях, транспорті із вдягнутими засобами індивідуального захисту.

2. Створити робочу групу для проведення регулярних  перевірок щодо дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину в громадському транспорті, закладах громадського харчування, магазинах, ринках, розважальних закладах та інших галузях громадської діяльності  на території громади.

3. На час дії карантину та у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби на території громади заборонити закладам освіти проведення будь-яких спортивних, культорно-масових заходів.

Протокол засідання комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь