A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Миколаївщина бореться з негодою

Дата: 28.01.2021 13:09
Кількість переглядів: 412

Фото без описуУпродовж ночі 28 січня 2021 року на території Миколаївської області для забезпечення безперебійного проїзду дорогами області велися роботи з їх розчистки. Обробка дорожнього покриття протиожеледними матеріалами проводилась на небезпечних ділянках автодоріг: підйомах, спусках, мостах, поворотах.

Впродовж ночі працювало 56 одиниці спецтехніки та 65 працівника від Служби автомобільних доріг у Миколаївській області та підрядних організацій. Від  ЕЛУ автомобільних доріг м. Миколаєва працювало 32 одиниці техніки та 37 працівника.

Для обробки протиожеледними матеріалами доріг було використано понад 1228 тонн піщано-соляної суміші.

Ускладнення  були зафіксовані на дорозі у Вознесенському районі с. Олександрівка. внаслідок заносу вантажного автомобіля (фури).  Підрозділом ГУ ДСНС надана допомога та о 20.00 відновлено рух автотранспорту.

З метою недопущення заторів у русі і забезпечення оперативного розчищення доріг від снігу та снігових заметів Службою автомобільних доріг з 21:30 27 січня обмежено рух транспорту на автомобільних дорогах загального користування державного значення Н-24 Благовіщенське-Миколаїв та М-13 Кропивницький-Миколаїв. Станом на 11.00 28 січня рух цими дорогами залишаться обмеженим.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області, ЕЛУ автомобільних доріг м. Миколаєва, підрядні організації наразі працюють цілодобово у посиленому режимі. Для оперативного реагування на будь-які випадки ускладнення руху на автодорогах державного значення здійснюється постійний моніторинг стану дорожнього покриття, у т.ч. за допомогою камер відеоспостереження, що встановлені на дорогах.

Для моніторингу стану автодоріг Державного значення залучено 3 мобільних групи ГУ ДСНС та техніка підпорядкованих підрозділів (11 од. тех. підвищеної прохідності, 45 осіб). За період негоди зі снігових заметів вилучено 37 вантажних автомобілів та 6 легкових, 3 автомобілі ШМД та мікроавтобус, надано допомогу 64 особам, в тому числі 1 дитині, які знаходилися в автомобілях.

Внаслідок негоди знеструмлені населенні пункти у 8 районах області, повністю без електропостачання залишаються 55 населених пунктів, частково знеструмлені 6 населених пунктів. Найбільш постраждали від негоди Братский район  там повністю знеструмлено 27 населених пунктів, Арбузинський район – 8 населених пунктів, Вознесенський район – 8 населених пунктів.  Аварійними бригадами РЕС проводяться роботи  з відновлення електропостачання.

Загалом ситуація залишається контрольованою.

 

Миколаївська облдержадміністрація нагадує, що під час роботи снігоприбиральної техніки водії автомобілів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки.

Керуючи транспортними засобами за складних погодних умов будьте особливо уважними та обережними, чітко дотримуйтесь вимог Правил  дорожнього  руху, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху. Уникайте різкого гальмування та ризикованого маневрування.

Шановні водії! Не наражайте на небезпеку себе та своїх  рідних!  Краще запобігти виникненням надзвичайних ситуацій. Будьте уважні та обережні.

Безпечних вам поїздок!

Якщо вам знадобиться допомога на дорозі, телефонуйте диспетчеру Служби автомобільних доріг у Миколаївській області за тел. (0512)56-41-16, (068) 886-88-00 (цілодобово)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь