A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

У Доманівській громаді завершено проект з покращення послуги вуличного освітлення

Дата: 28.10.2020 16:00
Кількість переглядів: 826

Фото без описуНарешті вирішено проблему вуличного освітлення тих частин селища і сіл Доманівської селищної ради, де воно було в поганому стані або ж відсутнє взагалі. Загалом майже третина вулиць громади потребувала проведення капітального ремонту вуличного освітлення та 3,3% - реконструкції.

Так, на виконання Плану покращення послуги вуличне освітлення на 2018-2020 роки на території об’єднаної територіальної громади та завдань  Стратегії сталого розвитку громади на 2018-2026 роки  в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) освітлено 27,62 км місцевих доріг з застосуванням нового покоління світлотехнічного енергозберігаючого обладнання.

В результаті проведених робіт з монтажу мережі освітлення майже 2,5 тис. населення громади по 8-ми населених пунктах (смт Доманівка, села Забари, Зброшкове, Копані, Олександродар, Сила, Царедарівка, Чорталка) отримали зовнішнє освітлення, яке відповідає сучасним нормативам, а саме встановлено вуличні світильники з світлодіодними лампами в кількості 490 шт. та проведено реконструкцію по вулицях смт Доманівка: Свободи, Мельнична, О.Ливадара, Пастера, Героїв Небесної Сотні.

На проведення робіт з монтажу вуличного освітлення з місцевого бюджету в 2019-2020 роках виділено коштів в загальній сумі 786,2 тис. грн. з цільовим призначенням на монтаж ліній вуличного освітлення та монтаж вузлів обліку електричних лічильників на території Доманівської селищної ради та поставлено матеріалів Програмою DOBRE на суму 1578,6 тис. гривень. Загальна вартість проекту склала 2364,8 тис. гривень.

Встановлення мереж вуличного освітлення підвищило загальний рівень життя та культури, покращило умови екологічної свідомості сільського населення та безпеку дорожнього руху на дорогах місцевого значення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь