A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Перший раз, перший клас, завітай скоріш до нас!

Дата: 29.09.2017 16:08
Кількість переглядів: 1489

Перший раз, перший клас, завітай скоріш до нас! Саме цим висловом  зустрічали майбутніх читачів бібліотекарі  Доманівської публічної бібліотеки (дитяча бібліотека – філія), учнів  1-го  класу Доманівської ЗОШ І-ІІІст №2.

Екскурсію провели: директор Доманівської публічної  бібліотеки Тарасова І.В. та бібліотекар 1 категорії Телебей В.В. , які  ознайомили  дітей з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у відділі обслуговування 1-4 класів. Також бібліотекарі  познайомила дітей з правилами користування книгою та бібліотекою, розповіли   їм про абетковий та систематичний каталог, ознайомили  з тематичними  полицями дитячого фонду, а також проінформували  про нові надходження літератури для дітей.  Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашими читачами. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

 Для дітей старшого шкільного віку пройшла літературна година «Шануймо книгу  як найбільшу святість» . Діти дізналися про історію виникнення книги, про стародавні бібліотеки світу і першу бібліотеку Київської Русі.  Згадували найпопулярніші вислови,  відгадували загадки про книгу та бібліотеку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь