A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Проведено семінар - практикум щодо залучення мешканців громади до прийняття управлінських рішень

Дата: 05.08.2020 16:22
Кількість переглядів: 1471

Фото без опису4 серпня у Доманівській селищній раді для працівників виконавчого органу, представників громадських організацій та активних жителів громади проведено семінар - практикум з напрацювання «дорожньої карти» щодо просування механізмів участі  мешканців у процесах прийняття рішень в громаді.

Захід проведений у рамках програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» за підтримки Global Communites та Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

Фото без описуЗустріч розпочалася з приємної події: керуючому справами виконавчого комітету Ірині Соловей вручено подяку Доманівській селищній раді за активну роботу щодо впровадження проектної діяльності в співпраці з благодійним фондом «Ласка».

Учасники заходу розглянули питання участі мешканців громади у прийняті рішень через наступні механізми: впровадження бюджету участі, проведення громадських слухань, електронні петиції, публічний  щорічний звіт голови громади, залучення мешканців громади до бюджетного планування та робота консультативно - дорадчих органів. Фасилітатором семінару Надією Копаницею наведено позитивний приклад залучення жителів громади до вищеозначених механізмів у місті Дрогобич.  

У практичній частині семінару виконано вправу «Доманівська громада 2025», а також розглянуто та опрацьовано «дорожні карти» з просування механізмів механізмів участі мешканців у процесі прийняття управлінських рішень.

Підсумовуючи практичні напрацювання  учасники заходу окреслили подальші кроки щодо розвитку громади у тісній співпраці з громадськістю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь