A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у 2020 році

Дата: 24.07.2020 16:06
Кількість переглядів: 2039

Фото без описуЗгідно до Порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 року № 515) передбачається, що у 2020 році визначення осіб на отримання грошової компенсації по Доманівській селищній раді здійснюється на обласному рівні на підставі пропозицій місцевих бюджетів за наявною кількістю дітей зі спеціальним статусом, що перебувають на квартирному обліку по регіону в порядку черговості взяття їх на облік.

Станом на 21.07.2020 по Доманівській селищній раді на квартирному обліку перебуває 11 осіб дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа віком від 19 до 23 років (з них діти-сироти – 2 особи) для яких норматив забезпечення житловою площею становить 21 кв м загальної площі на кожну дитину та 10 кв м загальної площі на сім’ю.

При формуванні потреби в субвенції на придбання житла по Доманівській ОТГ враховано опосередковану вартість 1 кв м загальної площі квартир будинку по Миколаївській області, затверджену наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 26.06.2020 № 151 станом на 01 квітня 2020 року - 12940,00 гривень.

Місцевою комісією сформовано квартирний облік дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа віком від 19 до 23 років Доманівської селищної ради у кількості 11 осіб, який затверджено рішенням виконавчого комітету від 23 липня 2020 року з розрахунковою потребою в субвенції на придбання житла в 2020 році в сумі 4412540,00 гривень.

Розрахункову потребу направлено до обласної ради (регіональної комісії) для формування пропозицій щодо розподілу субвенції між конкретними дітьми в порядку черговості їх встановлення на квартирний облік.

В минулому році за розподілом на рахунок Доманівської ОТГ було направлено кошти цільової субвенції з державного бюджету в сумі 366792,00 грн. для виплати грошової компенсації дитині-сироті Туренку Миколі Миколайовичу зі спеціальним режимом використання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь