A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Повідомлення

Дата: 13.05.2020 16:12
Кількість переглядів: 1488

Фото без опису

Відділ праці,  соціального захисту населення та захисту прав дітей  Доманівської селищної ради  інформує :

1) 11.04.2020 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів від 8 квітня 2020 р. № 264 «Деякі питання надання державної соціальної допомоги».

Постановою передбачено:
 

Строк звернення за призначенням державної допомоги сім’ям з дітьми, державної соціальної допомоги особам які не мають права на   пенсію, та особам з інвалідністю, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій   особі,  яка досягла загального пенсійного   віку,    але     не    набула   права   на   пенсійну    виплату, продовжується на період карантину та на один місяць після дати його відміни.

Орган  соціального захисту населення протягом одного місяця після відміни карантину проводить перерахунок розміру виплаченої державної соціальної допомоги та державної соціальної допомоги     особам     з   інвалідністю     з дитинства та дітям з інвалідністю, особам, які не мають права на пенсію,   та особам з інвалідністю на підставі поданої особою або її законним представником заяви та необхідних документів.


 Заяву  та   документи, необхідні для здійснення перерахунку призначеної державної соціальної  допомоги,    державної   соціальної  допомоги  особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю    необхідно  подати    з  1 червня 2020  року до відділу праці, соціального захисту населення та     захисту прав дітей селищної ради.

 

2)  ВАЖЛИВО! Отримувачам субсидій на ЖКП необхідно надати довідку про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб  до 31.05.2020 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь