A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

УВАГА! Повідомлення.

Дата: 06.05.2020 11:20
Кількість переглядів: 823

Повідомляємо, що постановою Уряду від 19 лютого 2020 року № 109 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 8 лютого 2017 року №77» (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/77-2017-%D0%BF), визначено напрями державної підтримки на 2020 рік, одним із яких є державна підтримка розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції.

Механізм і напрями надання підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції визначено проектом постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 107», затвердження якого очікується найближчим часом.

Відповідно до проекту постанови, поточного року передбачається надання фінансової підтримки галузі за такими напрямами:

  1. Дотація за наявні бджолосім’ї - надаватиметься на безповоротній основі юридичним особам, фізичним особам-підприємцям та фізичним особам, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей, у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю.
  2. Відшкодування вартості закуплених племінних тварин, бджіл, сперми та ембріонів - надаватиметься юридичним особам та фізичним особам- підприємцям (далі - суб’єктам господарювання) незалежно від організаційно- правової форми та форми власності за закуплені ними вітчизняні або імпортовані племінні тварини, бджоли, сперму та ембріони у розмірі - до 50 % вартості, але не більще ніж:,

за племінні телиці, нетелі, корови - 31 500 грн за голову;

за племінні свинки та кнурці - 10 000 грн за голову;

за племінні вівцематки, барани, ярки - 11 000 грн за голову;

за сперму бугаїв/кнурів - 100 грн за дозу (не більще 3-х доз на голову ВРХ та 5 доз на голову свиней), сексована - 300 грн за дозу не більше 1-ї дози на голову;

бджоли - бджолопакети - 500 гри, бджоломатки - 100 гри;

за ембріони ВРХ - 500 гри за одну штуку.

  1. Відшкодування вартості тваринниньких об'єктів - надаватиметься юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми та форми власності і фізичним особам-підприємцям у тому числі сімейним фермерським господарствам, що провадять діяльність у галузі тваринництва у розмірі - до 30 % вартості (без урахування податку на додану вартість).
  2. Компенсація вартості об’єктів, профінансованих за рахунок банківських кредитів - надаватиметься тільки тим суб’єктам господарювання, які отримували таку компенсацію у 2018 - 2019 роках у розмірі 25 % обсягу залучених кредитних коштів на період кредитування до 5 років.

Звертаємо увагу, що проектом Порядку надання державної підтримки галузі тваринництва на поточний рік не передбачено виплату спеціальної бюджетної дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь