A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

До уваги жителів громади! Посилено карантинні заходи!

Дата: 18.03.2020 17:01
Кількість переглядів: 3438

18 березня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету на якому прийнято рішення «Про посилення заходів щодо запобігання поширенню  на території Доманівської селищної ради коронавірусу COVID-19» та ВИРІШЕНО:

  1. Призупинити роботу об’єктів громадського харчування (ресторанів, кафе, готелів, тощо), крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, промисловими та побутовими товарами, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення.
  2. Рекомендувати керівникам закладів громадського харчування застосувати послугу адресної доставки.
  3. Власникам аптек, магазинів з реалізації продуктових, промислових, побутових товарів незалежно від форм власності, забезпечити допуск до приміщень не більше 5 (п’яти) осіб одночасно.
  4. Припинити роботу комунального підприємства «Ринок» смт.Доманівка в базарні дні - СУБОТА.
  5. Призупинити торгівлю промисловими товарами на території комунального підприємства «Ринок» смт.Доманівка на час дії карантинних заходів.
  6. Рекомендувати жителям об’єднаної територіальної громади селищної ради обмежитись в спілкуванні та перебування поза межами житла.

7. Обмежити скупчення більше 10(десяти) осіб в громадських місцях ( на дитячих площадках, парках, площах, вулицях).

  1. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу селищної ради Тихолаз О.М., керівникам закладів середньої освіти на період карантину: -забезпечити виконання освітніх програм шляхом організації освітнього процесу із використанням дистанційного навчання;

-забезпечити проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед дітей та батьків закладів загальної середньої освіти, дошкільної, позашкільної освіти щодо обмеження їх перебування в громадських місцях.

  1. Рекомендувати громадянам використовувати для звернень до виконавчих органів селищної ради, в т.ч.Центру надання адміністративних послуг електронну пошту та звертатися за номерами телефонів:

смт.Доманівка (sr@domanivska-gromada.gov.ua; doman_cnap@ukr.net, 91949, 91360),

с.Петропавлівка (belov1993@ ukr.net , 96535), с.Царедарівка (2338611084aa@gmail.com,96443)

  1. Керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування, розміщених на території селищної ради, відділам виконавчого органу селищної ради:
  • забезпечити              виконання              заходів              даного   рішення;
  • посилити дезінфекційні заходи в місцях перебування працюючих,

підтримувати дотримання нормативних показників температури повітря та проводити             наскрізне             провітрювання             в                              приміщеннях;

- забезпечити недопущення до роботи працівників з ознаками інфекційного захворювання.

11. Рекомендувати     начальнику Доманівського відділення поліції

Вознесенського відділу поліції ГУ МП в Миколаївській області Ситнику О.В. проводити роз’яснювальну роботу щодо відповідальності за невиконання карантинних заходів, забезпечити громадський порядок та виконання обмежувальних заходів на території селищної ради.

12. Керівникам релігійних закладів усіх конфесій, розташованих на території Доманівської селищної ради рекомендувати призупинити проведення служб на період дії карантинних заходів. У разі гострої необхідності проведення релігійних заходів під час здійснення своєї діяльності, забезпечити неухильне дотримання санітарно-епідемічних заходів та обов’язкове використання засобів індивідуального захисту всіма парафіянами.

13. Начальнику загального відділу виконавчого органу селищної ради           Міхенько І.В. забезпечити широке анонсування та висвітлення інформації про прийняті заходи щодо попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом СОVID-19, із залученням електронних та друкованих засобів масової інформації.

14.Дане рішення діє протягом терміну дії карантинних заходів.

15.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови по виконавчій роботі В.Гулича, в.о. старости сіл Петропавлівка, Олександродар, Сила С.Білова, в.о. старости сіл Царедарівка, Копані  Ж.Шевченко.

Секретар селищної ради   Г. Шульгіна

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь