Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Методактив "Шляхи формування фінансової грамотності у навчально-виховних закладах Доманівської ОТГ"

Дата: 25.10.2019 15:41
Кількість переглядів: 773

 

25 жовтня у Доманівському закладі ЗСО №1 відбувся методактив вчителів географії та економіки "Шляхи формування фінансової грамотності у навчально-виховних закладах Доманівської ОТГ".
     Доманівський заклад ЗСО №1 працює над впровадженням дослідно-експериментальної роботи Всеукраїнського рівня за темою "Науково-методичні засади впровадження фінансової грамотності", вчитель-експериментатор Дротенко М.А. (учитель-методист, учитель вищої категорії, учитель географії та економіки)
     Микола Афанасійович презентував свій досвід роботи над впровадженням експерименту в закладі; познайомив з планом роботи, за яким визначені основні напрямки формування компетентності, ініціативності й підприємливості в розрізі кожного навчального предмета та курсу фінансова грамотність.
     Також, вчитель-експериментатор розповів про фінансову грамотність в різних країнах; зв'язок між фінансовою грамотністю та фінансовою активністю; про шляхи підвищення фінансової грамотності. 
      Окрім цього, Ситник Н.М .(учитель вищої категорії, старший вчитель, учитель географії) провела урок географії "Третинний сектор економіки Європи" (у10-Б класі) у формі ділової гри, на якій зібрались дослідники      Європейського інституту сфери послуг і презентували дослідження своєї галузі :
 -транспорт (залізничний, автомобільний, авіаційний, трубопровідний, водний),
 -міжнародна  торгівля,
 -фінансові  послуги,
 -туризм,
 -освіта і наука.
      Учні показали високі знання і вміння працювати в групах.
     Фінансова грамотність дуже важлива для держави. Молодь - це майбутнє будь-якої держави. Розумна молодь- це сталий розвиток і добробут, особистий і національний.
     Заступник директора з науково-методичної роботи.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь