A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 11.10.2019 11:02
Кількість переглядів: 500

Під час засідання виконавчого комітету Доманівської селищної ради, яке відбулося 09 жовтня 2019 року під головуванням секретаря Доманівської селищної ради Шульгіної Г.В, члени виконавчого комітету розглянули ряд питань що стосуються безпосередньо життєдіяльності громади.

Так, членами виконавчого комітету одноголосно підтримано проект щодо встановлення для споживачів тепла Доманівської селищної ради з 15 жовтня початок опалювального сезону при умові зниження середньодобової температури зовнішнього повітря до +8°С протягом трьох діб.

Затверджено схему розміщення та архітектурний тип переносних дерев’яних торгових кіосків та елементів благоустрою на території населеного пункту смт Доманівка.

З метою забезпечення охорони громадського порядку на території Доманівської селищної ради, на підставі звернення Ковальчика С.Я., виконкомом погоджено Статут громадського формування з охорони громадського порядку «УДА-А.Р.Е.Й.» на території Доманівської селищної ради, яке має право провадити свою діяльність під контролем органів Національної поліції шляхом спільного з поліцейськими виставлення постів на вулицях та взяття участі у здійсненні заходів правоохоронних органів, спрямованих на боротьбу з окремими видами порушень.

Крім цього, виконком розглянув питання що стосуються малолітніх та неповнолітніх дітей, які проживають на території громади в неповних родинах та перебувають в складних життєвих обставинах. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь