Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Посвята в козачата

Дата: 10.10.2019 16:13
Кількість переглядів: 2705

Доманівський ЗДО №2

Саме восени ми відзначаємо велике церковне свято – свято Покрови Пресвятої Богородиці. Ще в цей день офіційно в Україні відзначається свято Запорозького козацтва. Бо запорозькі козаки особливо шанували Покрову. Богородиця була їхньою заступницею в далеких походах, під  її покровом вони не боялися ні розбурханої стихії, ні злих ворожих сил.

Тож сьогодні 10 жовтня 2019року у нас у садочку свято –« Посвята в козачата».

Козацьку тему в закладах дошкільної освіти зазвичай втілюють під час розваг спортивного спрямування. Та це й не дивно, адже головні ознаки козаків — сила, спритність та вправність. Хоча відомо, що козаки були ще й затятими танцюристами, співаками, здатними на нестримні веселощі. Саме тому свято, покликане зацікавити дітей історією козацтва, його традиціями та звичаями, ми вирішили назвати «Козацькі розваги» та втілити у формі музично-спортивного свята.

На святі прозвучали патріотичні вірші, пісні, діти виконали народні таночки. Крім цього, дві команди юних козачат показали свою спритність, силу в естафетах та вправах спортивного характеру та отримали урочисті відзнаки – медальки за відвагу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь