A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Заходи до Дня партизанської слави України

Дата: 20.09.2019 09:07
Кількість переглядів: 1112

   Вже 74 роки  пройшло з моменту закінчення Другої світової війни, але відгомони минулого не дають нам забути про ті важкі й трагічні для нас часи. Пам'ять   проті події багата історіями героїчних подвигів, і нам слід пишатися, що багато з них належать і нашим землякам.

  22 вересня 2001, в день 60-ї річниці з початку підпільно-партизанського руху на Україні в роки Другої світової війни в України вперше відзначався День партизанської слави. Цей день відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий військовий час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не жаліючи крові і самого життя.

  Доманівський  ДНЗ №2 "Сонечко" також приєднався до відзначення цього дня, з метою патріотичного виховання підростаючого покоління.  Протягом тижня, з 17 по 20 вересня в садочку було проведено ряд заходів. Це тематичні  заняття(патріотичного спрямування) ,конкурс малюнків, читання художньої літератури.

  Минають роки, відлітають у вічність.  Багато часу минуло з тієї тривожної ночі, коли замовкли останні постріли, прийшов мир, за який заплачено ціною життя мільйонів людей. Усе далі відходять ті грізні роки, але не згасає пам’ять про тих, хто віддав заради Перемоги  життя.

  Пам’ять… Вона нетлінна й вічна. Вона дивиться на нас зі старих фронтових фотографій, тих речей, які зберігають колишні партизани, і не дає потьмяніти жодній героїчній сторінці перемоги над фашизмом. А ми, молоде покоління, про їхні бойові подвиги, їхнє героїчне життя можемо дізнатися сьогодні тільки з їхніх розповідей, кінофільмів, творів художньої літератури.

  Наш обов’язок – згадувати про них не тільки в свята, а кожного дня пам’ятати про тих, хто   кував цю перемогу, хто загинув у цій страшній війні.

  Хочеться нагадати всім слова: «Батьківщину люблять не за те, що вона велика, а за те що вона своя». Сподіваємося, що наші діти будуть справжніми захисниками своєї Вітчизни.

                                                                                                                Методист ДНЗ № 2   Царенко О.М.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь