A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Фестиваль громад Миколаївщини «Нам DOBRE разом

Дата: 16.09.2019 15:55
Кількість переглядів: 886

    15 вересня в парку Січової Слави міста Вознесенська відбувся перший фестиваль громад Миколаївщини «Нам DOBRE разом». Цей захід був покликаний об'єднати громади, які беруть активну участь в Програмі DOBRE з метою поширення кращих практик залучення громадськості, активізації жителів і встановлення конструктивної взаємодії жителів і органів місцевого самоврядування об'єднаних територіальних громад, культурного обміну та встановлення співпраці.

Гостями фестивалю громад стали представники 11-ти ОТГ Миколаївської області, які беруть участь у Програмі DOBRE, серед яких і Доманівська об’єднана територіальна громада. Вісім громад-учасниць представили креативні презентації діючих у громаді механізмів участі громадян в місцевому самоврядуванні, за результатами якого переможців конкурсу «Громада участі» було нагороджено відзнаками. Презентації супроводжувались художніми номерами, нашу громаду представили вокалісти ансамблю «Співограй» Олександродарського сільського будинку культури з піснею «На добро».


Згідно до програми фестивалю відбулися змагання людей з інвалідністю (бочче, кронхол, еластик, шашки, настільний теніс), майстер-класи з виготовлення паперових букетів, солодких букетів, авіамоделей і т.п. Крім того, всі бажаючі змогли спробувати козацький куліш і стати учасником унікального події, яке поєднує в собі знайомство з продукцією виробників, спілкування в неформальній обстановці з підприємцями, обмін досвідом та інноваційними підходами в технологіях, а також відвідати ярмарок народних умільців. Свою продукцію, а саме вироби створені своїми руками, на фестивальному ярмарку народних умільців презентували наші доманівці Діденко Майя Василівна та Блідар Людмила Валеріївна.

І на завершення фестивалю представники громад-учасниць  виготовили власними руками паперові квітки та вплели його в «Вінок єднання», який символізував єдність громад Миколаївської області. В цій активності Доманівську громаду представили члени Молодіжної ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь