Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Фестиваль громад Миколаївщини «Нам DOBRE разом

Дата: 16.09.2019 15:55
Кількість переглядів: 918

    15 вересня в парку Січової Слави міста Вознесенська відбувся перший фестиваль громад Миколаївщини «Нам DOBRE разом». Цей захід був покликаний об'єднати громади, які беруть активну участь в Програмі DOBRE з метою поширення кращих практик залучення громадськості, активізації жителів і встановлення конструктивної взаємодії жителів і органів місцевого самоврядування об'єднаних територіальних громад, культурного обміну та встановлення співпраці.

Гостями фестивалю громад стали представники 11-ти ОТГ Миколаївської області, які беруть участь у Програмі DOBRE, серед яких і Доманівська об’єднана територіальна громада. Вісім громад-учасниць представили креативні презентації діючих у громаді механізмів участі громадян в місцевому самоврядуванні, за результатами якого переможців конкурсу «Громада участі» було нагороджено відзнаками. Презентації супроводжувались художніми номерами, нашу громаду представили вокалісти ансамблю «Співограй» Олександродарського сільського будинку культури з піснею «На добро».


Згідно до програми фестивалю відбулися змагання людей з інвалідністю (бочче, кронхол, еластик, шашки, настільний теніс), майстер-класи з виготовлення паперових букетів, солодких букетів, авіамоделей і т.п. Крім того, всі бажаючі змогли спробувати козацький куліш і стати учасником унікального події, яке поєднує в собі знайомство з продукцією виробників, спілкування в неформальній обстановці з підприємцями, обмін досвідом та інноваційними підходами в технологіях, а також відвідати ярмарок народних умільців. Свою продукцію, а саме вироби створені своїми руками, на фестивальному ярмарку народних умільців презентували наші доманівці Діденко Майя Василівна та Блідар Людмила Валеріївна.

І на завершення фестивалю представники громад-учасниць  виготовили власними руками паперові квітки та вплели його в «Вінок єднання», який символізував єдність громад Миколаївської області. В цій активності Доманівську громаду представили члени Молодіжної ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь