Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Верифікація діючих механізмів участі громадян у місцевому врядуванні

Дата: 03.09.2019 11:49
Кількість переглядів: 630

    02 вересня 2019 року організаторами  конкурсу – Благодійна організація Благодійний Фонд «ЛАСКА», партнер програми DOBRE у Миколаївській області, проведено по Доманівській ОТГ верифікацію діючих механізмів участі громадян у місцевому врядуванні, для можливості відбору переможця серед заявок ОТГ.

Так, в липні місяці Доманівською селищною радою подано заявку на конкурс на найкраще використання механізмів участі громадян у місцевому врядуванні в Миколаївській області. Залучення громадян до місцевого урядування стоїть на порядку денному громад-учасниць програми DOBRE. До оцінювання у 2019 році були обрані механізми, які використовуються найчастіше, а саме: бюджет участі, е-петиція, громадські слухання, публічний звіт голови громади, звернення громадян, консультативно-дорадчі органи (громадська рада, молодіжна рада), залучення мешканців до бюджетного процесу.

Верифікація відбулася у формі відкритої зустрічі з мешканцями громади для визначення розуміння та участі мешканців в процесі прийняття рішень, в ході якої серед учасників проведено анонімне опитування у формі заповнення анкети, а також наявності документів, які підтверджують дію  кожного механізму участі.

Результати конкурсу будуть оголошені і переможці нагороджені на обласному фестивалі громад, який відбудеться 15 вересня в м. Вознесенськ. 

             Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь