A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ВИЗНАЧЕННЯ ІНДЕКСУ СПРОМОЖНОСТІ ВЛАДИ ДОМАНІВСЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 30.07.2019 10:08
Кількість переглядів: 706

Нещодавно, в приміщенні Доманівської селищної ради, відбулася зустріч з  спеціалістами Програми DOBRE Сафроновою Наталією та Ярославою Ткаченко. В ході зустрічі  Наталією доведено до присутніх результати спроможності місцевої влади за 2018 рік та окреслено напрямки подальшої роботи.

Наша громада, як і всі інші громади, що співпрацюють з Програмою DOBRE, брала участь в оцінці індексу спроможності місцевої влади в 2018 році. Спеціалістами селищної ради проведено аналіз роботи з управління персоналом, фінансами, наданні послуг, комунікації з громадянами та визначено, що Доманівська об’єднана громада знаходиться на середньому рівні.

Індекс спроможності місцевої влади  досліджує внутрішню систему управління громадою, наявні системи, структури та процеси. Від того, як побудовані внутрішні процедури в управлінні громадою залежить те, як мешканці громади сприймають та оцінюють діяльність місцевої влади та послуги, що вона надає.

В ході зустрічі спільно розроблено планові завдання щодо покращення показників спроможності громади в 2019 році та окреслено досягнення, які відбулися протягом 2017-2018 років.

Наступне вимірювання відбудеться навесні 2020 року, а для тих, хто досягне найвищих результатів  Програм DOBRE запланувала заохочувальний грант в розмірі до 50 тис. доларів.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь