A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Свято День захисту дітей у доманівській громаді, приурочене до відкриття оновленої глядацької зони селищного стадіону

Дата: 03.06.2019 15:53
Кількість переглядів: 1458

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Цього року в доманівській громаді святкування Дня захисту дітей було приурочено до відкриття оновленої глядацької зони стадіону 30 років Перемоги, ремонт якої здійснювався в рамках реалізації проекту Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Щиру подяку висловлюємо спонсору свята директору ТОВ «Нива-Союз» Валентині Полторан, якою повністю забезпечено фінансування заходу.

На святі були присутні почесні гості, люди, які допомогли здійснити мрію дітей, жителів громади. Вітаючи дітей із початком літніх канікул, очільники влади та гості побажали їм міцного здоров`я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку. Право перерізати червону стрічку на нове життя глядацької зони стадіону було надано секретарю Доманівської селищної ради Галині Шульгіній та програмному спеціалісту Програми DOBRE Наталії Сафроновій.

Учні та вихованці закладів освіти Доманівської селищної ради  підготували велику святкову концертну програму із своїми найкращими творчими здобутками.

Учасники святкового дійства отримали багато позитивних вражень від перегляду концертної програми, від спілкування із друзями та однолітками та насолодилися «кошиком з солодощами».

У рамках заходу відбувся матч із футболу серед команд селища Доманівка та міста Южноукраїнськ. Команди отримали подарунки від Доманівської селищної ради та лідера Аграрної партії Миколаївської області Гасюка А.П.

А на останок святкового дійства мешканці громади відвідали дискотеку та насолодилися вражаючим феєрверком.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь