A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Політичні амбіції можуть стати на шляху розвитку громад Миколаївської області

Дата: 15.05.2019 15:09
Кількість переглядів: 861

16 травня 2019 року планується проведення сесії Миколаївської обласної ради, одним із питань Порядку денного даного пленарного засідання буде питання «Про внесення змін до обласного бюджету Миколаївської області на 2019 рік». Важливість даного питання полягає у тому, що саме цим рішенням буде проведено розподіл коштів на освітню та медичну сфери, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг, фінансування державних заходів у сфері культури і спорту та ін.

Ні для кого не є секретом важливість вчасного прийняття даного рішення, адже саме воно є доленосним для усіх громад області і для Доманівської ОТГ зокрема. Прийняття даного рішення означає для нашої ОТГ подальший розвиток освіти, продовження зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів та приведення їх у відповідність до вимог Нової української школи. Для охорони здоров’я – це придбання медичних препаратів, зокрема інсуліну.

Та на превеликий жаль сьогодні громади області можуть стати заручниками політичних ігор та перипетій роботи депутатського корпусу Миколаївської обласної ради, які саботують прийняття такого важливого для усієї області рішення. 

Доманівська селищна рада сподівається, що 16 травня 2019 року рішення «Про внесення змін до обласного бюджету Миколаївської області на 2019 рік» все ж буде прийнято і громади області таки отримають фінансування на подальший розвиток.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь