A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ДОМАНІВСЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА

Дата: 06.05.2019 15:20
Кількість переглядів: 922

З 2 по 4 травня 2019 року,   Комітетом з фізичного виховання та спорту МОН України та Федерацією гандболу України, в рамках дитячого спорту, проводився  ІV тур фінальної частини чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед юнаків 2005 року народження сезону 2018-2019 роки.

Проведення фінальної  частини   чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед юнаків 2005 року народження  була покладена на Доманівську дитячо-юнацьку спортивну школу, яка неодноразово доводила як свій професіоналізм, так і якість організації та проведення змагань такого рівня.

В змаганнях  взяли участь команди: СДЮСШОР м.Зіньків Полтавської області, ДЮСШ м.Томаківка Дніпропетровської області та ДЮСШ смт.Доманівка Миколаївської області .

Ігри проводилися за правилами Федерації гандболу України, в  спортивному комплексі  с.Маринівка (філія Доманівської ДЮСШ).  Суддівство забезпечувала група суддів:   головний суддя – М.А.Княжанський м.Київ,  судді – Акрабова А.. та Євтушенко Я. з  м.Одеси.

Вихованці Доманівської ДЮСШ показали високий рівень  спортивної підготовки, так гра із командою СДЮСШОР м. Зіньків Полтавської області закінчилася з рахунком 31:24, а з командою ДЮСШ м.Томаківка Дніпропетровської області – 33:23; та стали кращими у своїй групі.

Щиро вітаємо наших переможців – Тимченюк Ярослав, Мордовець Ростислав, Тихолаз Владислав, Лаба Максим, Ткаченко Максим, Зелінський Максим, Марчишин Сергій, Цехоцький  Артем, Кардаш Віталій, Федосєєнко Назар, Томич Ілля ( тренер- викладач Дашко В.П.).  

Чемпіонат України, дирекцією Доманівської  ДЮСШ як завжди, був проведений на високому організаційному та професійному рівні.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь