A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Мітинг з нагоди 33-ї річниці Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2019 13:55
Кількість переглядів: 925

26 квітня, у день 33-х роковин аварії на ЧАЕС, в Доманівці біля пам’ятного знаку Героям Чорнобиля відбувся мітинг вшанування пам’яті трагедії на Чорнобильської АЕС.

Для участі у заході зібралися ліквідатори аварії на ЧАЕС, члени громадської організації "Союз. Чорнобиль. Україна". На заході також були присутні керівники і працівники установ Доманівської селищної ради,  районних установ та організацій, представники громадських об’єднань, шкільна молодь, небайдужі жителі селища  та сіл об’єднаної громади.

Зі словами подяки ліквідаторам Чорнобильської трагедії за їх героїчний двобій з атомом звернулися голова районної державної адміністрації Осадчук Євгеній Леонідович та заступник селищного голови по виконавчій роботі Гулич Володимир Володимирович, побажали всім миру, здоров’я і процвітання. Хвилиною мовчання присутні вшанували всіх, хто загинув.

У ході мітингу слова подяки ліквідаторам звучали від голови районної Всеукраїнської громадської організації "Союз. Чорнобиль. Україна."  Ігоря Тамбовського.

З літературно-музичною композицією "Цей біль ніколи не забути" до Чорнобильської катастрофи звернувся колектив вихованців Будинку дитячої творчості Доманівської селищної ради.

Завершився мітинг покладанням квітів до підніжжя Меморіалу Пам’яті жертвам Чорнобильської трагедії.

Сьогодні минає 33-й рік від дня цієї трагедії. Але її відгомін ми чуємо й досі. Дякуємо і пам'ятаємо за вчинки Героїв, які брали участь у ліквідації аварії на ЧАЕС. Чорнобиль для нас ніколи не стане минулим!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь