A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Несанкціоновані сміттєзвалища – проблема для громади

Дата: 22.04.2019 14:56
Кількість переглядів: 811

 

Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та загалом чистота селища та сіл громади це оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості.

На виконання пункту 2 частини першої  статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою населених пунктів Доманівської селищної ради, з метою забезпечення утримання території громади у належному стані та створення сприятливих умов для життєдіяльності людей, підприємства, установи, організації незалежно від форм власності, громадяни повинні дотримуватись правил благоустрою території населених пунктів, та не порушувати права і законні інтереси інших суб’єктів у сфері благоустрою населених пунктів.

На виконання заходів, що здійснюються в рамках оголошеного місячника, 19 квітня проведена робота з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ на території Доманівської селищної ради. Станом на 9.00 год. було ліквідовано сміттєзвалище в смт Доманівка в районі Автовокзалу (біля трансформаторної підстанції), уже станом на 11.00 год. земельна ділянка очищена від сміття була забруднена відходами від домашнього господарства.

За порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачена адміністративна відповідальність шляхом стягнення штрафу, для громадян – від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, для посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ, керівники підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, просимо Вас, відповідально ставитись до питання благоустрою території нашої громади, адже всі ми хочемо жити в селищі та селах громади, де чисті й затишні вулиці, впорядковані зелені зони. Тільки разом ми зможемо зробити нашу громаду кращою.

Виконавчий комітет

Доманівської селищної ради

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь