A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Спорт – запорука здоров’я

Дата: 26.03.2019 16:36
Кількість переглядів: 899

    Здоров’я - це справжнє багатство, наявність якого ми з вами інколи ігноруємо. Здорові люди здебільш рідко замислюються про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їхнє здоров’я залишалося міцним і надійним на тривалу перспективу. Здоров’я дуже легко втратити. Люди, що страждають тими чи іншими, особливо хронічними захворюваннями, на практиці кажен день стикаються з масою проблем, які відволікають їх від справжнього повноцінного життя.

Фітнес презентація «Ми – активні та спортивні», яка відбулася 23 березня 2019 року у Доманівському Будинку дитячої творчості, була спрямована на залучення широкої громадської уваги до цих проблем, зокрема на популяризацію здорового способу життя, сімейного дозвілля, формування тісних зв’язків між поколіннями та залучення жителів нашої громади до занять спортом, як-от фітнесом. 

Фітнес презентація «Ми – активні та спортивні» проведено в рамках реалізації грантового конкурсу «Дій локально» за підтримки депутата Миколаївської обласної ради Владислава Невеселого, який взяв активну участь у фітнес презентації. На святі спорту були також присутні: заступник Доманівського селищного голови Гулич В.В., перший заступник голови Доманівської районної державної адміністрації Фалько Н.І., депутат Миколаївської обласної ради Владислав Невеселий разом зі своїм помічником Романом Бебіновим.

В рамках реалізації проекту «Ми – активні та спортивні» було проведено: майстер клас керівником гуртка «Дитячий фітнес» Доманівського Будинку дитячої творчості Дудком С.М.; групові виступи вихованців гуртка «Дитячий фітнес»; виступи творчих колективів гуртків: «Хореографія» (керівник Лацановська І.М.), «Вокал» (керівник Миронюк Ж.А.), «Культура мови та спілкування» (керівник Дудко Н.К.); естафети для дорослих і дітей «Сімейні розваги», спортивна вікторина.

Загалом на святі панувала весела та дружня атмосфера, глядачі активно вболівали й підтримували своїх товаришів, батьків та знайомих. А завершилося свято спорту нагородженням активних учасників дійства та врученням подарунків. 

Підводячи підсумки, проведеного заходу, директор Доманівського Будинку дитячої творчості Дудко Н.К. подякувала усім за участь, наголосивши, що спорт – це запорука гарного здоров’я у майбутньому. Ми, колектив навчального закладу позашкільної освіти, вважаємо, що з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя. Можемо з упевненістю сказати, що в житті немає нічого дорожчого за твоє здоров'я і здоров'я твоїх близьких. Ніщо так не радує, як прекрасне самопочуття і ніщо так не обтяжує, як хвороба. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоровям, є його господарем. 

Ми хочемо, щоб всі завжди були здорові - цінуйте те, що у вас є, бережіть себе, ведіть правильний спосіб життя і вмійте радіти кожному новому дню!

Бажаємо Вам бути веселими, завжди красивими і успішними, а головне бути здоровими, сильними, загартованими!

                                                                                                               Оргкомітет фітнес проекту

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь