Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Доманівська селищна рада стала переможцем урядової програми з безкоштовного отримання спеціально обладнаних автомобілів

Дата: 26.03.2019 10:50
Кількість переглядів: 1108

           22 березня 2019 року в м. Києві відбулась передача представникам територіальних громад, серед них і Доманівській селищній раді, п'ятнадцяти спеціально обладнаних автомобілів, для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату.

Доманівська селищна рада однією  з перших в Україні за рахунок коштів державного бюджету отримала спецавтомобіль для перевезення осіб з обмеженими можливостями в рамках урядової програми. 

У заході взяли участь Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та Міністр соціальної політики Андрій Рева.

Андрій Рева привітав п'ятнадцять громад, які отримали спеціально обладнані автомобілі для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю з порушеннями опорно-рухового апарату, подякувавши представників їх органів місцевого самоврядування за небайдужість і  відповідальність, яку вони взяли на себе.

Цей захід є продовженням програми стимулювання територіальних громад до створення служб перевезень людей з інвалідністю (соціальне таксі), що була запроваджена у минулому 2018 році.  Вона  вкрай важлива для усунення бар’єрів у життєдіяльності осіб з інвалідністю, у реалізації їх прав та транспортної доступності, особливо людей на візках.

Завдяки цій перемозі, жителі нашої громади, які мають порушення опорно-рухового апарату, матимуть змогу пересуватися із зручностями.

Таким чином, крок за кроком ми наближаємося до стандартів дотримання прав людини, де кожна особистість інтегрована в суспільство та має доступ до усіх благ та послуг.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь