A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Семінар-практикум вихователів ЗДО

Дата: 06.03.2019 16:23
Кількість переглядів: 877

Відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної ради 05 березня 2019 року на базі Доманівського закладу дошкільної освіти №3 проведено семінар -  практикум вихователів з проблеми «Патріотичне виховання в закладах дошкільної освіти».

Методист закладу Гаврильчак Т.В. радо зустріла колег та запропонувала взяти участь у методичному заході «Впровадження патріотичного виховання в ЗДО». Тетяна Вікторівна нагадала присутнім про загальні положення Базового компоненту дошкільної освіти України. Вихователі охарактеризували інваріантну складову документу, склали портрет патріота України, визначили основні завдання у роботі з дітьми щодо  патріотичного виховання. Адміністрація закладу запропонувала перегляд тематичної презентації.

З метою ознайомлення вихованців з історією рідного краю, державними та народними символами, формування уявлення про красу рідного краю, виховання любові до Доманівщини, закріплення знань про цифри, знаки порівняння, букви та звуки вихователь Гушпіт Т.Л. провела інтегроване заняття «Стежинами рідного краю». Вихованці старшої групи залюбки здійснили уявну подорож визначними місцями Доманівки, виконали всі завдання, що були поставлені перед ними, показали високий рівень підготовки та навченості.

Всі учасники заходи залюбки взяли участь у методичних вправах та інтерактивних іграх, обмінялися досвідом щодо реалізації Базового компоненту дошкільної освіти України.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь