A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

До уваги споживачів електричної енергії Миколаївської області!

Дата: 07.02.2019 10:16
Кількість переглядів: 1151

Фото без опису

 

11.06.2017 року набрав чинності Закон України «Про ринок електричної енергії» від 13.04.2017 № 2019-VIII (далі – Закон), тим самим розпочався процес реформування електроенергетичної галузі в Україні.

Одним з основних етапів реформи стало відокремлення діяльності з розподілу електричної енергії від функцій виробництва, передачі та постачання, тобто створення відповідних окремих юридичних осіб. Отже, існуючі сьогодні енергопостачальні компанії вжили заходів щодо відокремлення оператора системи розподілу від постачання електричної енергії шляхом створення відповідного суб’єкта господарювання.

На засіданні НКРЕКП, що відбулось 14.06.2018 року у формі відкритого слухання, прийнято рішення про видачу  ліцензії з постачання електричної енергії споживачу -  ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» (постанова від 14.06.2018 року № 429). ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» здійснює постачання електричної енергії за вільними цінами та як постачальник універсальних послуг.

Головною метою компанії є постачання електроенергії усім споживачам, в т.ч.  побутовим та малим непобутовим, які розташовані на території Миколаївської області. Маємо зазначити, що переукладати договори про користування електричною енергією (для населення) немає потреби. Погодженням з умовами договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг є оплата рахунка, отриманого від ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія», або фактичне споживання будь-яких обсягів електричної енергії, або підписання заяви-приєднання до умов договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг.

На виконання вимог п.8 постанови НКРЕКП від 14.03.2018р. №312 ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» розмістила договір про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг в засобах масової інформації та на веб-сайті компанії www.elektropostach.mk.ua для ознайомлення з його умовами.

Маємо зазначити, що з 01 січня 2019 року змінились особові рахунки споживачів та реквізити для оплати за електричну енергію. Відтепер, оплату за електричну енергію потрібно здійснювати на рахунки відділів ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія». Оплата на рахунки АТ «Миколаївобленерго» не буде зараховуватись, як оплата спожитої електроенергії за січень 2019 року.

З 20 січня 2019 року побутові споживачі електричної енергії отримають рахунок-повідомлення від ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» з новим особовим рахунком та з новими реквізитами. У рахунку буде вказано суму рекомендованого авансу за січень 2019 року. При цьому, якщо вартість об'єму Вашого фактичного споживання електроенергії більше або менше суми рекомендованої до оплати, в рахунку-повідомленні передбачена графа «Сплачую" для внесення потрібної суми.

Звертаємо Вашу увагу, що оплата рахунку-повідомлення є погодженням з умовами договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг з ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» та автоматично підключить споживача до послуг компанії.

Зразок рахунку-повідомлення:

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь