A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Засідання Робочої групи по SDIP за участю представників Київського офісу DOBRE

Дата: 05.02.2019 16:48
Кількість переглядів: 734

Сьогодні, в тренінговій залі Доманівської селищної ради, відбулось останнє засідання Робочої групи по SDIP. Засідання відбулося за участю представників Київського офісу DOBRE, а саме: програмного спеціаліста програми DOBRE Сафронової Наталії, спеціаліста з послуг місцевого  самоврядування USAID/DOBRE Program Бурдавіцина Максима, менеджера з будівництва USAID/DOBRE Program Мельника Олексія та спеціаліста з послуг місцевого самоврядування USAID/DOBRE Program Муратова Олександра.

SDIP (Service Delivery Improvement Plan) - це План удосконалення послуги як стратегічний документ, який створюється з метою підвищення якості конкретної послуги, за яку відповідає ОТГ для задоволення потреб громадян.

В ході зустрічі представниками селищної ради було презентовано результати Робочої групи, яка працювала з квітня 2018 року над розробленням Плану покращення послуги вуличне освітлення на 2018-2020 р.р. на території об’єднаної територіальної громади Доманівської селищної ради в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), який підтримано депутатами в грудні 2018 року

Сторони дійшли спільної згоди в результаті обговорення технічно-економічної сторони проекту.

На завершальному етапі розрахунок бюджету та заповнення заявки на реалізацію всіх заходів, передбачених Планом громади у секторі зовнішнього освітлення.

В рамках даного проекту громадою буде реалізовано міні проект з організації опитування громадян щодо задоволення послугою вуличне освітлення на етапах його реалізації, для цього програмою DOBRE буде придбано 4 планшетних ПК для громади.

Співпраця між DOBRE та ОТГ в даному напрямку приведе до відчутних результатів, покращуючи управління місцевими послугами.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 5 ???µ?»?????µ??, ?? ?????? ???????»?µ ???»?µ?? ???»????????????????, ?»?????? ??????????, ???????°?? ?? ?? ???????µ???µ??????



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь