A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Засідання виконкому Доманівської селищної ради

Дата: 01.02.2019 15:54
Кількість переглядів: 663

    31 січня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням секретаря Доманівської селищної ради Шульгіної Г.В., члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

     Згідно плану роботи виконавчого комітету селищної ради на січень 2019 року члени виконкому заслухали звіт заступника селищного голови по виконавчій роботі Доманівської селищної ради Гулича В.В. про стан виконання програми «Соціально-економічний розвиток Доманівської селищної ради на 2017-2020 роки» за 2018 рік.

    На виконання п.6 ст.7 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» попередньо розглянуто та схвалено проект рішення про демонтаж пам'ятників та пам'ятних знаків. Так, вирішено демонтувати. пам’ятник О.Щорсу, який розташовано в с. Царедарівка та в смт Доманівка пам’ятники партизанському загону громадянської війни Гуляницькому Т.М. і Г.Котовському.

    Серед основних питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання що стосуються малолітніх дітей, які проживають на території громади в неповних родинах та перебувають в складних життєвих обставинах.

    На виконання повноважень у сфері охорони дитинства,  виконавчим комітетом розглянувши заяву надано дозвіл на вчинення правочинів стосовно житлового приміщення, користувачем якого є малолітня дитина.

    З нагоди відзначення 30-річчя з дня виведення військ з Афганістану виконкомом вирішено виділити кошти з селищного бюджету, передбачені програмою Турбота Доманівської селищної ради на 2018-2020, на надання матеріальної допомоги громадянам України, які виконували військовий обов’язок на території інших держав.

     І на завершення було прийнято ряд рішень стосовно присвоєння адреси земельним ділянкам із земель комунальної власності об’єднаної територіальної громади.

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?·?°???????°?????? ??????????????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь