A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Одна історія про добро

Дата: 15.01.2019 16:04
Кількість переглядів: 4169

Добро вважають найціннішим скарбом. Воно, як сонечко, зігріває, тішить і радує людей. Тільки доброта і милосердя роблять нас справжніми людьми. Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудував прекрасні архітектурні споруди, хто створив чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю діяльністю, звичайною і водночас такою потрібною, вносить свій вклад у швидкоплинний потік життя.

Учнівський та педагогічний колектив Доманівського Будинку дитячої творчості, продовжуючи свою діяльність в рамках акції «Добро дій», тому 9 січня цього року запросили до себе в гості слухачів університету ІІІ віку.

Новий рік та Різдво – це не тільки яскраві та світлі свята, але й самі чарівні з усіх. В ці дні небо «відкрите» для побажань та мрій. Це сімейні свята, коли в колі рідних та близьких згадується минулий рік, обговорюються плани та мрії на майбутнє, свята, в яких особливо турботливо  ставляться до дітей та старшого покоління. Дотримуючись традицій, вихованці Будинку дитячої творчості та педагогічний колектив подарували гостям розважальну програму «Новорічна святкова феєрія» (керівники гуртків Дудко Н.К., Миронюк Ж.А., Дудко С.М., Зуяков М.М., Лацановська І.М., Матвєєва С.М.), запросили їх на виставку дитячих робіт, показали майстер клас з виготовлення новорічних прикрас (керівник гуртка Каліновський О.Г.), тим самим створивши святковий настрій для цих поважних людей.

Гостей радо зустріла директор Доманівського Будинку дитячої творчості Дудко Н.К., яка подякувала їм за візит та побажала їм міцного здоров’я, довголіття та родинного затишку.

Завітали з теплими побажаннями на зустріч із слухачами університету ІІІ віку виконувач обов’язків Доманівського селищного голови, секретар селищної ради Шульгіна Г.В. та перший заступник голови Доманівської районної державної адміністрації Фалько Н.І.

Завершенням зустрічі були спільні фото, які сподіваємося для всіх нас стануть радісними спогадами на довгі роки.

Треба бути добрим і чуйним до людей. Допомагати тим, хто потребує твоєї уваги. Якщо будеш сам творити добро - воно тобі й вернеться, і чим більше ти зробиш людям добра, тим багатшим станеш. Отже, поспішайте робити добро!

 

Методист Доманівського Будинку дитячої творчості С.Дудко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь