A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

захід з питання впровадження медичної реформи

Дата: 26.12.2018 17:01
Кількість переглядів: 687

26 грудня 2018 року  в залі засідань адміністративної будівлі Доманівської селищної ради відбувся захід з питання впровадження медичної реформи. Організатор заходу Центр розвитку місцевого самоврядування у Миколаївській області. На заході були присутні представники органів місцевого самоврядування та районної державної адміністрації, голови об’єднаних територіальних громад Доманівського району, сільські голови, представники районної ЦРЛ, представники ЦПМСД та небайдужі жителі громади.

На заході з вступним словом виступив директор центру місцевого самоврядування у Миколаївській області Валентин Бойко, а також з презентацією виступила регіональний координатор з підтримки реформи охорони здоров’я Наталія Марченко, яка в своєму виступі довела до відома присутніх про функціонування закладів охорони здоров’я в нових умовах фінансування, роль органів місцевого самоврядування.

Під час заходу присутні отримали відповіді щодо фінансування ФАПів, як забезпечити сімейних лікарів транспортом для обслуговування пацієнтів, коли запрацює рада госпітального округу, як зацікавити молодих спеціалістів(лікарів) до роботи в сільській місцевості, як ввести знижувальні коефіцієнти за декларації, укладені понад встановлені ліміти на території Миколаївської області.

На прохання присутніх вирішили звернутися з листом до Міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун щодо перегляду коефіцієнта.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь