A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ЗА ХЛІБ ЗА ДОБРЕ СЛОВО, ЗА НАУКУ, ЗА ВСЕ ТОБІ Я ДЯКУЮ СЕЛО.

Дата: 22.11.2018 14:56
Кількість переглядів: 1041

                Мій рідний край, земля моя свята, життя  мого колиска калинова,                      

тут синь гаїв і неба чистота, і мила серцю українська мова.

Тут перший крок і перша висота, і тут я сам, і вся моя родина,

щасливі та сумні мої літа, і стежка в отчий дім одна-єдина.

                                      

Рідний край, рідна земля - це те місце, де ми народились і живемо, де живуть і жили наші батьки, діди і прадіди. Нелегкий шлях  довелось їм пройти, щоб ми жили під мирним небом, в добрі і достатку, народжували і в любові виховували наших дітей.

21 листопада село Олександродар та Сила  відсвяткували  день села на день храму  Святого Михайла. Концертну програму відкрив ансамбль сільського будинку культури с.Олександродар  «Співограй» (керівник Ткаченко І.В.) з піснею «Українське село».

На свято завітали заступники селищного голови Власюк В.Д., Гулич В.В., секретар селищної ради Шульгіна Г.В. та працівники селищної ради. Вони привітали жителів села зі святом та вручили подяки і квіти фермерам Ткаченку В.О., Прокопенку В.О. та сім ?ї Цаповичів  села Сила.  А також нагородили грамотами  фольклорний ансамбль «Червона калина» і вокальний ансамбль  «Співограй»  за вагомий внесок у культурний розквіт, відродження традицій доманівського краю.

Секретар селищної ради Шульгіна Г.В. зачитала привітання від голови  Доманівської  РДА Осадчука Є.Л.

В.о. староста Білов С.Д. привітав всіх жителів села та гостей зі святом дня села та святом Святого Михайла і подарував оберіг для села та сільського будинку культури. Як символ гостинності всіх  присутніх пригощали короваєм.

Стало доброю традицією під час відзначення дня села вітати довгожителів та ювілярів. Найстаршими жителями села є Кургуз Р., Подольська Г.О., Антонюк І.Л., їм  подарували  подарунки, а ансамбль «Червона Калина» привітали їх піснею «Зелений Сад».

Людське життя починається з народження. І коли в родині народжується дитина – це продовження роду та життя на землі, бо діти це майбутнє нашої держави, громади її опора і надія. Наймолодших жителів села привітали подарунками. На свято завітав  дитячий танцювальний  хореографічний колектив «Топ-Данс» Доманівського будинку творчості (керівник Лацановська І.М.) та подарував сучасний танок.

Життя прожити – не поле перейти. Родина, про яку   далі  піде мова, не тільки змогла пройти усі життєві негаразди, а їх судячи з віку, було чимало, але й дожити до такого прекрасного ювілею, як 60 років совісного подружнього життя треба в бога заслужити. Це сім ?я  Попик О.А. та Попик Є.П. На свято разом з ювілярами завітали з вітаннями їхні діти. В свої 87 років Попик О.А. склав привітання для всіх жителів села та гостей. Ювілярам вручили подарунки та лунали  в дарунок пісні.

А також в залі була оформлена виставка «Село рідне моє, як тобі було, як тобі є» з виробів майстринь нашого села, яку організувала сільський бібліотекар с.Петропавлівки   Яківчук  М.І.

На закінчення свята директор сільського клубу  Ткаченко І.В. дякує Доманівську селищну раду, та всіх хто приймав участь у проведенні організації свята.

Для дітей організували карусель, батути, а для молоді естрадну розважальну програму.

Зі святом шановні жителі селі! Любіть свій народ, свою землю, яка є найкращою в світі. Любіть своє село, пишайтесь ним.

Хай бог вас всіх благословляє, матінка божа на путь наставляє, ангели хранителі оберігають, хай бог дає всім здоров’я, любові, терпіння хай буде мир над вами.

 

Завідувач Петропавлівської бібліотеки-філії Доманівської публічної бібліотеки Доманівської селищної ради  Яківчук М.І.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь