A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Дотація за молодняк ВРХ

Дата: 16.11.2018 09:57
Кількість переглядів: 853

На виконання пункту 9 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107 (із змінами) (далі – Порядок) для отримання спеціальної бюджетної дотації за вирощування молодняку великої рогатої худоби по Доманівській ОТГ станом на 01 вересня 2018 року прийняли участь у програмі – 51 фізична особа, нараховано дотації – 57,0 тис. грн. на 120 голів молодняку ВРХ.

Зазначимо, відповідно до пункту 9 Порядку дотація за молодняк ВРХ надається на безповоротній основі фізичним особам за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби до тринадцятимісячного віку, який народився у господарствах фізичних осіб. Дотація за молодняк великої рогатої худоби надається за кожні чотири місяці його утримання наростаючим підсумком з урахуванням віку молодняку в розмірі за досягненням відповідного віку:

  • 4 місяців – 300 гривень за голову,
  • 8 місяців – 700 гривень,
  • 12 місяців – 1500 гривень.

Загалом при досягненні молодняку 12 місячного віку кожен власник тварини може отримати 2500 гривень.

Для отримання дотації з Державного бюджету України фізичні особи-власники тварин Доманівської громади повинні подати за місцезнаходженням господарства до Доманівської селищної ради (Петропавлівського та Царедарівського старостинських округів) копії таких документів:

  1. паспортів великої рогатої худоби, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів молодняка – виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин;
  2. паспорта громадянина України;
  3. довідки або договору про відкриття рахунка в банку;
  4. документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу доходів і зборів і мають відмітку в паспорті).

Нагадуємо, вищевказані документи Доманівської селищною радою  приймаються до 30 листопада 2018 року (остаточна дата подачі).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь